Farväl älskade mormor ♥

29/11 2013 19:40 // Foto // 1 kommentarer

Jobbig dag

29/11 2013 17:56 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej! Hoppas ni haft en bättre dag än jag i alla fall, länge sedan jag grät så mycket som jag gjorde idag på mormors begravning. Alla dagar kan ju inte vara perfekta men måste säga att denna har varit extra tung & jobbig, kan även berätta att jag bröt ihop & grät rätt länge där en stund efter att vi gått fram & lagt blommor på mormors kista.
 
Känns lite bättre nu när man verkligen känner att hon är borta, klart att det är tung men även dom mest tungaste grejerna måste man gå igenom. Nu sitter jag i alla fall & myser med mjukis och pistagenötter, cozzzyy!
 
Körde på osminkat & lockigt hår idag.

Det där med rökning

28/11 2013 22:02 // Vardag // 0 kommentarer
Något jag inte riktigt fattar & nog aldrig riktigt kommer förstå är varför folk börjar röka! Kände att det verkligen var dags att få prata ut om detta nu. Har så många frågor ang. detta som jag nog aldrig kommer få något riktigt svar på.. varför ens börja att röka? Varför utsätta sig för något som är skadligt för kroppen? Grupptryck eller något man verkligen själv bara vill?
 
En sak som gör mig lite smått frusterad är att se folk på stan, speciellt yngre personer eller såna som är yngre än mig själv röka. Det får mig att tänka efter, varför utsätter dom sig? Vill dom inte leva lyckliga & friska även när dom är gamla? Jag menar, funderar dom aldrig över framtiden? Nu säger jag inte att alla behöver leva ett olyckligt liv när dom blir äldre bara för att dom röker, men dom flesta vet väl själva att ungefär säkert 50% utav alla dem som röker lättare får problem med hälsan när dom blir äldre. Tror nog att dom flesta hellre skulle vilja vara helt friska & kunna vara med på roliga saker än sitta hemma och kanske inte ha tillräckligt med ork, eller har jag helt fel? Hur härligt vore det inte till exempel att kunna hitta på roliga aktiviteter med sina barnbarn (om man nu får några), än att bara sitta där, kanske hosta & må allmänt dåligt? Att bara sitta där och drömma tillbaka, tror nog & vet att dom flesta som rökt ångrar sig sjukt mycket förr eller senare. Man hör ju ofta äldre personer som pratar om hur mycket dom ångrar sig, att dom var idioter som drogs med i rökandet, att om dom fick en andra chans så här sent i livet skulle göra allt för att få vara friska med sina nära och kära.
 
Jag tror inte riktigt att unga personer tänker sig hur livet kanske ser ut om 40 år. Dom flesta som röker påstår ju "äsch det händer inte mig", men så tänker ju dom flesta tills det väl händer något oväntat med en själv. Sen finns det ju en annan variant folk kör & den är ju typ att dom skiter i om dom blir sjuka utav rökningen eller inte, tills dom väl ligger där på dödsbädden och kanske ångrar allt enormt mycket.
 
Det jag vill säga med detta är egentligen att man har bara 1 liv! & livet varar inte i oändlighet, så varför inte ta vara på det lilla korta men ändå så vackra i livet? Är inte en utav dom bästa sakerna med att bli gammal att framförallt kunna orka och ha kondition nog att kunna hitta på roliga aktiviteter med dom man verkligen älskar? Så ta vara på dom fina stunderna i livet & som sagt, ett liv utan rökning är så mycket underbarare än ett med! ♥
 
Det finns en sak jag är helt säker på & det är att jag aldrig någonsin kommer börja röka, tänker inte ens prova. Så himla äckligt & ohygieniskt!
Bilder från weheartit

Fredag på en vanlig torsdag

28/11 2013 19:40 // Vardag // 0 kommentarer

Heeej alla sötisar! Denna veckan har bara sprungit iväg och för mig var det sista dagen i skolan denna vecka, dock inte så kul att vara ledig imorgon eftersom det är mormors begravning.
 
Fick lite grejer förut utav mamma som varit på Ullared idag, ett skärp, chokladkalender & lite andra bra saker. Tack mami! Tänkte försöka skriva ett rätt läsvärt inlägg nu, så missa inte det!

Bekännelser

27/11 2013 18:52 // Vardag // 3 kommentarer
 
Jag har alltid en radio/tv kalender varje år fast jag oftast inte ens tittar/lyssnar på julkalendern... haha standard hemma hos mig!
 
Jag vill åka utomlands i vinter, men vet att det aldrig kommer att hända haha.
 
Jag gillar inte vanliga pannkakor men älskar bananpannkakor!
 
När jag var liten blev jag jagad utav en älg vid 2 tillfällen & nu är jag rätt rädd för älgar haha.
 
Jag älskar att skratta och har sjukt svårt att bli riktigt förbannad, sällan jag ens blir sur.
 
Jag gillar killar som vågar vara sig själva & inte blir värsta kaxiga när dom är med andra.
 
Sitter oftast och skrattar i sadeln när en häst bockar med mig... haha speciellt om det är busigaste Nicke!!

Fotbollsträning

27/11 2013 18:15 // Vardag // 1 kommentarer
Hej mina finaste! Ska snart iväg på fotbollsträning, ska bli skönt att få springa av sig lite!
 
På fredag slipper jag skolan, skönt fast ändå inte för ska på min mormors begravning. Har inte riktigt fattat att hon är borta ännu & kommer nog inte göra det heller förens på begravningen, åh minns min morfars begravning, när man gick fram till kistan bröt jag ihop helt och kunde inte sluta gråta, kommer nog bli samma på mormors begravning. Fast känns så skönt på nåt sätt att riktigt få gråta ut, först då man riktigt fattar att personen är borta men samtidigt känns det sjukt jobbigt!
 
Btw, har ni sett dessa sjukt snygga träningsleggings från gina tricot? Haha synd att jag gjorde slut på i princip alla mina pengar i Sthlm, annars hade jag lätt beställt ett par nu men måste försöka spara lite också!

#byebyesthlm

24/11 2013 17:34 // Vardag // 0 kommentarer
 
Tjobree! Sitter på tåget nu, ska bli skönt att komma hem fast lite jobbigt med skola imorgon & är säkert inte hemma före 23:00. Fick köpt lite saker idag också men visar det imorgon istället, haha rätt pank nu så måste försöka spara lite! Aja... tänkte se klart på en skräckfilm nu som jag inte hunnit se hela utav så ni får ha en bra kväll!
 
KRAM

Sminkprodukter

23/11 2013 23:27 // Shopping // 0 kommentarer
Här är lite sminkprodukter jag tänkte kolla efter innan vi åker hem imorgon, tänkte även kolla efter penslar, ansiktsrengöring och lite andra smågrejer.

Saknad

23/11 2013 20:45 // Foto // 1 kommentarer
Åh saknar min fina misse, hon ligger säkert hemma & tjockar sig i min fåtölj just nu ♥♥
 
Tog bilderna dagen innan vi åkte hit till Sthlm!
 

Dagens köp

23/11 2013 20:05 // Shopping // 1 kommentarer

Hollister

23/11 2013 19:49 // Vardag // 0 kommentarer
 
Halloj! Dagen har verkligen varit bra, åkt en hel del tunnelbana & gått runt i en massa olika butiker. Var även inne i en hollister butik för första gången, fick stå i kö bara för att komma in men det var så värt det! Butiken var mysig & väldigt mörk och musiken var rätt hög & blandades med surfvågor. Haha lite kul att nästan all personal gick runt i flip flop!
 
Imorgon är sista dagen i Sthlm, ska nog inte göra så mycket än att gå runt i butiker runt hotellet. Kanske åker tunnelbana till någon butik eller så också. Nu ska jag titta klart på scooby doo & käka lantchips.
 
PUSS

Stockholm i mitt hjärta

23/11 2013 09:48 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej alla morgonpigga! Har precis varit nere & käkat frukost, måste bara säga att jag verkligen gillar hotellet, fanns en massa gott att välja mellan och personalen är väldigt trevlig!
 
Tänkte snart göra mig klar för butikerna öppnar runt 10 & vill hinna med en hel del idag eftersom dom flesta butikerna stänger runt 6 tror jag. Några utav butikerna jag kollade upp igår kväll vart dom ligger är tessie, hollister, svea & odd molly.
 
Igår innan Lars Winnerbäck konserten, såg ut som ett vrak innan jag sminkat mig haha!

Tagga Lars Winnerbäck konsert

22/11 2013 16:48 // Vardag // 1 kommentarer
Hejhej finisar! Sitter just nu i fönstret på hotellrummet & ska snart iväg igen för att se på Lars Winnerbäck.
 
Tåget var i Stockholm runt 09:30 och sedan dess har vi mest gått runt på stan & åkt tunnelbana till dom olika gatorna, finns massor med olika spår och flera våningar under jorden så en hel del att hålla koll på haha.. men var första gången jag åkte tunnelbana idag & måste säga att det är väldigt kul även fast det ibland är väldigt trångt på vissa tåg!
 
Mest gått runt & tittat idag, var i gamla stan och testade även sushi för första gången, rätt gott ändå! Tänkte kika lite mer på smink och kläder imorgon, fick i alla fall köpt mig 2 VS bodymistar idag. See you later!
 

07:00

22/11 2013 07:00 // Vardag // 1 kommentarer
 
Just nu sitter jag nog troligen & halvsover på x2000 påväg till Stockholm! Längtar tills vi är på hotellet & sen blir det shopping, shopping, shopping, ska bli så roligt verkligen! En sak jag bestämt redan nu att jag ska köpa är minst 2 VS bodymistar, men vet även massa andra grejer jag ska kolla efter. Odd molly, hollister, tessie, svea och the body shop är bara några utav butikerna jag ska spana in, & så får vi se vad jag kommer hem med!
 
PUSS
 
Tidsinställt

Bra dag

21/11 2013 20:36 // Vardag // 0 kommentarer
 
Hej på er! Precis packat klart & inte många timmar kvar nu tills jag åker! Längtar sjukt mycket förutom att behöva stå upp runt 03:30 på morgonen...
 
Btw så har dagen varit toppen, jag, Elin, Julia och Frida skuggade media i Uddevalla på Plusgymnasiet. Skolan verkar bra, lärarna också & maten är mycket bättre än på vår skola. Under dagen har vi i alla fall fått kollat på 2 tjejer som redigerade en film, varit i en lägenhet och kollat in en pågående filminspelning, ätit lunch på skolan och även hängt med en klass som höll på med ett projekt. Inte helt säker ännu på vad jag vill välja som förstahandsval men lutar åt media, gillar ju att greja med datorer, kameror och mediaprogram, har väldigt lätt för tekniska prylar vilket är ett +.
 
Vi fick sluta när vi själva ville för lärarna så jag & Elin tog en buss hem som gick 15:02, följde med henne hem och vi började se på en bra skräckis, hann dock inte se klart hela så tänkte försöka se klart den i Sthlm om jag får tid över, datorn följer såklart med, ska satsa på relativt bra uppdatering där!
 
KRAM


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.