Girlfriend/boyfriend outfit

31/10 2014 17:32 // Mode & Outfits // 0 kommentarer
Jag och älskling slängde ihop varsinn outfit som passar bra nu på hösten och vintern. Tycker att outfiten som jag gjorde skulle va så sjukt snygg på älsklingen!
 
Girlfriend/boyfriend outfit

Ouija

31/10 2014 14:28 // Vardag // 0 kommentarer
I förrgår var jag och några andra från min gamla klass och såg på premiären av Ouija, den var så grymt bra! Jag brukar aldrig tycka skräckisar är läskiga men denna var faktiskt läskig! Har ni inte sett den så bara ni måste se den!!




Ansiktsmask med banan

30/10 2014 13:55 // Tips // 0 kommentarer
Här är receptet på ansiktsmasken som jag och älskling gjorde. Värt att testa!
 

Hinner tyvärr inte

29/10 2014 13:45 // Vardag // 0 kommentarer
Hej! Ville bara kika in och tala om för er att detta nog blir enda inlägget idag då jag tyvärr inte hinner. Sitter hemma hos bästis just nu, vi har just gjort en "awesome" grupp på Facebook och tänkte nu dra ner till köket för att baka nått gott. 

Sen ikväll drar jag och några från gamla klassen på bio för att se Ouija, ska bli kul. Ni får ha det bra så länge!

Så här ser mitt hår ut förresten nu när jag klippt det, nytt & fräscht!

Go kvällsmat

28/10 2014 20:29 // Vardag // 0 kommentarer


Go'kväll! Sitter just nu i sängen och äter denna goa kvällsmat som jag överraskade älskling med. Vi tänkte se på en film och sen sova så säger godnatt!

Ny design

27/10 2014 17:31 // Vardag // 0 kommentarer
 
Äntligen klar! Har suttit hela dagen och knåpat ihop den nya designen som ni nu ser, det enda som saknas är en header också fast det orkar jag inte fixa just idag, latis. Kände för en förändring och nystart av bloggen.
Har ni förresten sett de animerade bilderna jag fixade längst ner i menyn, rätt häftigt!
 
Vad tycker ni om den? Bättre eller sämre än den förra?

Stor förändring

27/10 2014 10:25 // Vardag // 0 kommentarer
Halloj! Idag kommer massa nytt att hända på bloggen, håller på & grejar just nu så håll utkik för nån gång under dagen kommer allt att vara klart!

Backpack

25/10 2014 17:22 // Vardag // 0 kommentarer
Jag har helt plötsligt börjat älska ryggsäckar. Det är så jädra snyggt! Eller vad tycker ni? Är det inte dags att lägga den vanliga tråkiga handväskan åt sidan & istället införskaffa en cool ryggsäck? Så mycket bekvämare & snyggare, hur ballt är det inte att kasta en ryggsäck över axeln istället för att gå runt med en klumpig & tung handväska?
 
Finns ju massa olika, tyvärr ser de flesta rätt tråkiga & vanliga ut enligt mig men jag hittade några riktigt fräcka nedanför. En ryggsäck blir lätt ett av mina nästa köp!
Backpack
Klicka på de olika ryggsäckarna för att komma till dem, alla är från junkyard!

Lite fler bilder från Barcelona

25/10 2014 16:43 // Vardag // 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sämst uppdatering

24/10 2014 23:21 // Vardag // 0 kommentarer
Hej bloggisen! Är verkligen ledsen över hur uppdateringen varit sämst det senaste, var riktigt motiverad där ett tag men sedan kom skolarbete emellan & förstörde. Under tiden jag inte bloggat har det som sagt vart en massa i skolan & sen har jag även varit i Barcelona med fotbollslaget. Fick en rätt go bränna där nere! Nedanför ser ni en del bilder från resan.
 
Men nu är jag i alla fall tillbaks & ska verkligen bättra mig framöver!
 
 
 
 
 

Min räddning

16/10 2014 09:59 // Vardag // 0 kommentarer


Blev inget fotande igår med älskling, vi missade vår buss efter att tåget var väldigt försenat & när vi kom hem till mig var vi båda blöta & frusna. Fick bli en myskväll istället. Jag masserade Edward som somnade & sen somnade vi nästan båda två, såååå mysigt!

Dagens räddning idag är mina halstabletter. Annars då? Ska packa när jag kommer hem & vila upp mig inför imorgon, vill verkligen inte bli sjuk nu!

Bad day

15/10 2014 12:29 // Vardag // 0 kommentarer
Heeeej! Riktigt pissig dag idag, mattelektionen gick skit & nån har smittat mig så jag har börjat få ont i halsen. Enda att se fram emot idag är att jag får träffa älskling sen, bara matte kvar nu också & sedan slutar vi. Skönt!


Mycket på G

14/10 2014 21:13 // Vardag // 0 kommentarer
Hejsan! Har så sjukt mycket inspiration just nu, massa på gång & imorgon får jag äntligen träffa min nyklippta älskling som jag saknar enormt! Vi planerar lite roliga grejer vi tänk göra som kommer upp på bloggen, avslöjar dock inget ännu... fick dessutom reda på för en liten stund sen att jag fått A på mitt första prov på gymnasiet, i samhäll. Sååå glad!
 
& snart bär det av till Barcelona också med laget, humöret på topp! Säger natti för ikväll, kram!
 

Nyårsmål

14/10 2014 11:42 // Vardag // 0 kommentarer
 
Hejsansvejsan!
Har satt upp lite mål jag SKA fixa innan nyår 2014. Har ni några mål & isåfall vad?

Kass kondition

13/10 2014 21:35 // Vardag // 0 kommentarer
Hej mina kära läsare! Har tagit en lång dusch för en stund sen efter en lång skoldag där jag kom hem lite efter 6. Imorgon släpps lite olika mål jag satt upp, kan ju avslöja en del redan nu...
 
Enda sedan jag var liten har jag alltid varit väldigt smal & rört mig mycket, jag åt ungefär lika mycket som vem som helst men hur mycket jag än åt så gick jag aldrig upp i vikt. Det hände rätt ofta att jag fick höra att jag skulle försöka lägga på mig lite, vilket jag inte oroade mig ett dugg för eftersom man växer & då går man oftast även upp i vikt likaså, right? Jag brydde mig inte direkt & precis som jag trott så la jag på mig & gick upp i vikt ju äldre jag blev. Min kondition var bra fram tills jag började högstadiet, då började den gå som en virvel & blev sämre ju längre tiden gick.
 
Under halva högstadiet hade jag D i idrott & jag var väldigt besviken på att jag inte lyckats bättre när jag verkligen ville ha ett högre betyg eftersom idrott är det ämnet som alltid legat mig närmast, den roligaste lektionen (som många andra hatar), men som jag älskar. Så under denna tid bestämde jag mig för att jag skulle göra precis vad som helst bara jag fick ett högre betyg i idrott. Jag powerwalkade, sprang & cyklade så ofta jag hade tid vilket var ungefär 4-5 gånger i veckan. Jag visste redan då att jag skulle lyckas även om motivationen inte alltid kanske var på topp. När jag sedan gick ur 9an med ett B var jag mer än överlycklig, jag hade inte bara lyckats utan även höjt betyget med det dubbla.
 
Nu under sommarlovet känns det som min kondition blivit rätt kass igen. Jag har haft motivationen till att träna uppe ena stunden & nästa inte. Men jag vill verkligen börja komma igång med träningen igen & det har jag tänkt länge att jag ska göra men det har typ aldrig blivit av. Från & med idag tänker jag i alla fall sätta upp några mål att sträva efter & jag ska göra allt, precis allt för att lyckas med dem! Har alltid varit väldigt envis av mig så detta ska jag allt fixa!
 
Glöm inte att kika in på bloggen imorgon igen då det släpps lite olika mål jag vill SKA nå!


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.