Hiss & Diss

27/02 2015 10:25 // Vardag // 0 kommentarer
 
- Gothenburg Horse Show med älskling imorgon.
- Ska göra tacos till mig och älskling efter skolan.
- Att det är freeeeeedag idag!
- Kommer sova som en prinsessa intill min varma prins inatt, obeskrivligt!
 
 
- Jag är en person som reagerar på typ allt, och övertänker för mycket.
- Oftast skjuter jag upp saker och tänker "äsch gör det om en stund".
- Det senaste har jag ätit väldigt mycket sötsaker och inte tränat nått alls.
- Personer som ljuger folk rakt upp i ansiktet, usch.
- Oärliga människor.

Fast & Furious 7

26/02 2015 13:41 // Vardag // 0 kommentarer
Fast & Furious 7 har premiär på bio den 1 april, ett måste som man inte får missa! Sista filmen vi troligen kommer få se med Paul Walker också, han är ju dödligt snygg och tyvärr död också btw!
 

Gårdagen

25/02 2015 11:00 // Vardag // 1 kommentarer
Igår efter vi slutat åktexjag och mamma till ikea. Käkade kycklingfilé med pommes och testade även nån chokladmousse som var rätt äcklig, inte alls sådär fluffig och god utan smakade mest kakao och var alldeles kornig. Köpte också fyra nya doftljus till rummet som doftade gudomligt!
 
 

Lektion på en takterrass??

23/02 2015 19:52 // Vardag // 0 kommentarer
 


Idag hade vi vår första lektion någonsin uppe i T-salarna (även kallad takterrass) vilket var obeskrivligt! Haha kanske lite tråkigt inlägg btw men måste verkligen berätta. I T-salarna så är det stora fönster över hela klassrummet vilket ger mycket ljusinsläpp, kanske lite svårt för er att förstå men i vanliga fall brukar vi ha våra lektioner där det inte finns några ytterfönster utan bara glasrutor ut mot korridoren och ett litet fönster i taket. Så känslan att få va i ett klassrum med riktiga fönster var obeskrivligt. Haha tack & hej leverpastej!

Grand prix collection

23/02 2015 14:25 // Vardag // 0 kommentarer
Gina Tricot har fått in så jäkla snygga hästkläder och schabrak m.m. till ryttare och häst. Vill ju köpa precis allt, älskar hur de designat allt så stilrent och enkelt! Frågan är ju bara om kvalitén är lika bra på t.ex. ridbyxorna som om man skulle köpa ett par på hööks?
 
Grand prix collection

Adam & Eva

23/02 2015 11:15 // Vardag // 0 kommentarer
Tänkte lite snabbt tipsa om en rätt bra serie, Adam & Eva. De flesta har nog redan sett den för den gick alltid på tv när man var liten. Åh vad jag älskade denna serie, tror inte jag någonsin missade ett enda avsnitt! Så om ni inte redan sett Adam & Eva så tipsar jag er verkligen om den, perfekt att se på bussen eller på håltimmarna i skolan.
 

Sunday, no fun day

22/02 2015 21:27 // Vardag // 1 kommentarer
Hej goingar! Ledsen för dålig uppdatering under sportlovet, får väl skylla på att jag inte verkar vara den enda bloggaren som uppdaterat dåligt denna vecka vad jag sett.
 
Btw sitter rubriken med en fullträff denna gång, skola imorgon och lovet är slut... hur fort gick det inte?! Känner att jag gärna hade behövt en vecka till, längtar inte direkt efter att komma tillbaks till en massa nationella prov m.m. som väntar.
 
Aja, ska göra kvällsmat nu och sen sova. Lång dag imorgon väntar och även att stå upp vid 5. Kram!
 
Dagens nyttiga middag btw om nån vill veta haha

Förändring

18/02 2015 18:21 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhallå! Som ni kanske märker ser bloggen lite annorlunda ut nu än tidigare. Har suttit en rätt lång stund nu och knåpat ihop en ny header och även fixat instagram i sidomenyn + en pil i högra hörnet så ni slipper scrolla er upp när ni är långt nere på bloggen, bra va?
 

Saker jag önskar mig

18/02 2015 12:43 // Vardag // 0 kommentarer
Jag fyller ju år snart så passade på att göra ett litet collage med saker jag önskar mig.
Saker jag önskar mig

Fettisdagen

17/02 2015 22:40 // Vardag // 1 kommentarer
Gjorde egna semlor för en stund sen som jag bjöd mamma, pappa och moster på. Väldigt goda blev dem!


Jag älskar dig Edward Sträng

14/02 2015 20:16 // Vardag // 1 kommentarer

Överraskning

13/02 2015 16:21 // Vardag // 0 kommentarer
Halloj! Kom hem för drygt en timme sedan för fick sluta tidigare så hann med 2-bussen. Alla hjärtans dag imorgon vilket såklart kommer firas med älskling som sover över ikväll. Har även en överraskning han ska få sen när han kommer och två andra som han får imorgon.
 
Sjuuuuuuukt skönt med lov förresten! Hoppas ni också får ett härligt lov, själv kommer nog mina dagar tillbringas mestadels med älsklingen. Kram!
 

Ny favoritfilm - The Best Of Me

13/02 2015 08:25 // Vardag // 0 kommentarer
Igår såg jag och älskling denna film som var så OMG braaa!!! Jag brukar inte ens gilla kärleksfilmer men denna är lätt min nya favoritfilm, ni bara MÅSTE se den!
 

Filmtips till alla hjärtans dag

12/02 2015 12:17 // Vardag // 0 kommentarer
The Bodyguard:
Det var rätt länge sen jag såg den här filmen men den handlar i alla fall om en livvakt som ska skydda Whitney Houston. Efter att ha räddat hennes liv ett x antal gånger börjar han inse att han har känslor för henne och måste samtidigt hålla sina känslor kalla eftersom hans uppgift är att vara Whitneys livvakt. Minns inte så mycket av den förutom att den var bra, måste se den snart igen!
 
The Last Song:
Denna har jag också sett tidigare och den handlar om sjuttonåriga "Ronnie" som tillsammans med sin lillebror tillbringar en sommar hos deras pappa efter att föräldrarna skiljt sig. Där träffar hon "Will" som hon ganska fort känner mer än bara vänskap för.
 
Marley & Me:
John Grogan och Jennifer Grogan är nygifta och flyttar till en ny stad. John överraskar en dag Jennifer med att ta med henne till en valpkennel där de väljer en valp som de döper till Marley. Men det de båda inte vet då är att Marley inte är någon vanlig hund.

Nyklippt hår

11/02 2015 11:24 // Vardag // 0 kommentarer
Känns alltid sååå skönt efter att håret är nyklippt, nytt & fräscht igen!



Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.