En både bra & dålig jul

24/12 2014 22:17 // Vardag // 0 kommentarer





Julen firades i år hemma hos min kära bror. Kvällen blev riktigt mysig med både Kalle anka, julmat, tomte och klappöppning. Fick även träffa min finaste älskling som inte bor så långt ifrån. Tog två pamol innan vi åkte dit så kände mig riktigt pigg hela kvällen fram tills nu, börjar känna mig sjuk igen... Sjukt glad över alla fina julklappar jag fått och att kvällen blev bra i alla fall!

GOD JUL

Ny vecka & nya tag

22/12 2014 13:51 // Vardag // 0 kommentarer
Bilder från weheartit & kollaget är gjort av mig!
 
Känner att det är dags att ta tag i det här nu. Såhär dålig kondition har jag nog inte haft sen förra julen! Haha känns ju ans bara att springa upp för en backe på max några få meter! Kan erkänna att jag ätit rätt onyttigt det senaste, massa skräpmat och godis. Vet inte hur många gånger jag hamnat på botten men på nått sätt tagit mig halvvägs upp till toppen. Jag har aldrig varit helt uppe på toppen och känt att allt med träningen känts perfekt. Men alltså den känslan när jag nästan varit där, kan nog inte ens räkna alla gånger jag varit så nära att nå mitt mål och sen plötsligt gett upp och fallit neråt igen! Jag har världens bästa pojkvän vid min sida som själv tränar och gymmar & vill ställa upp som min ppt (personliga pojkvän tränare). Denna gången vill jag verkligen lyckas och jag ska göra det också oavsett hur mycket blod, svett och tårar det ska krävas!

Veckans planer

15/12 2014 21:04 // Vardag // 0 kommentarer
Dagen har gått rätt fort, sista lektionen jobbade vi med podcast på engelskan och min grupp blev färdiga tidigare så vi fick sluta 13:45. Sjukt skönt för jag var hemma 15:30 istället för 17:30! Måste forsätta med min ergonomiuppsats.
Imorgon slutar jag tidigt även då så hinner med skolbussen och är hemma 15:30. Sen till kvällen har jag terminsavslutning på ridningen och vi skulle ha nån liten hopptävling i gruppen, ska bli kul! Tror vi skulle redovisa vår podcast sista lektionen också.
Slutar nog 15:30 som vanligt på onsdagar, tråkigt nog. Följer nog med älskling hem och hoppas att skoldagen går rätt fort ändå!
Slutar 11:20 så drar nog direkt till Torp och köper lite julklappar osv. Missar dock julmaten i skolan om jag drar till Torp, men får väl stå ut fram tills julafton haha. Har endast 1 lektion och där skulle vi redovisa ett nyhetsinslag ang. julen som vi jobbat med under några veckor. + redovisa lite olika roller inom ett visst mediayrke som vi skrivit en del om.
Tydligen har vi bara julavslutning denna dag och inga lektioner, hur skönt?! Om det stämmer börjar den 9 och slutar 10. Efter det tar jag en buss till Munkedal och ska sedan till vårdcentralen för att kolla upp min rygg som jag haft ont i ett tag nu.
Jullov. Ska nog till julmarknaden på Liseberg med älskling, kommer bli såååååå myyyyss!
Jullov. Inget planerat ännu. Bara va hemma själv eller med älskling.

Topp 5

13/12 2014 21:53 // Musik // 0 kommentarer
Här är mina topp 5 låtar som lyssnas mest på just nu!

 
 
 
 

This or that

13/12 2014 15:52 // Övrigt // 0 kommentarer
Glass / Godis
 
Smink / Utan smink
 
Sommar / Vinter
 
Sjunga / Dansa
 
Singel / Förhållande
 
Jordgubbar / Hallon
 
Kram / Puss
 
Kille / Kompisar
 
Skola / Lov (no shit)
 
Havet / Pool
 
Sova / Vaken
 
Instagram / Facebook
 
Dag / Natt
 
 
Snygg och fattig / Ful och rik
 
Vampire Diaries / Gossip Girl
 
Tv / Dator
 
Innebandy / Fotboll
 
En sann vän / Många falska (haha..?)
 
Youtube / Facebook
 
Bloggen / Instagram
 
Mjölk / Vatten
 
Cola / Fanta
 
Svart / Vit
 
Mjukisbyxor / Jeans
 
Bio / Film hemma
 
Sverige / Utomlands
 
Skräck / Komedi
 
Romatik / Skräck
 
Blå ögon / Bruna ögon
 
Killkompisar / Tjejkompisar
 
Sol / Regn
 
Myskväll / Festa
 
Landet / Storstad
 
Serie / Film
 
Pretty little liars / Gossip Girl
 
Lyssna / Prata
 
Onyttig / Nyttig
 
Springa i skogen / Löpband
 
Sola / Bada
 
Bil / Flygplan
 
Kärlek / Pengar
 
Mascara / Ögonskugga
 
Lugn / Hyper
 
Smsa / Ringa
 
Arg / Ledsen

Promenad i vintermörkret

12/12 2014 21:09 // Träning // 0 kommentarer
Kom nyss hem från en promenad på några km ute i vintermörkret. Makete var väldigt ivrig i början men på hemvägen kändes det att han verkligen var helt avslappnad och rätt trött. Vi sprang även lite vilket var kul. Haha direkt vi kom hem sprang han till vattenskålen och nu ligger han utmattad på golvet. Goe gubben!
 
 

Skulle du hjälpa?

10/12 2014 11:59 // Tankar & känslor // 0 kommentarer
Alltså sånt här gör mig gråtfärdig. Att det finns personer som verkligen vill hjälpa och bryr sig när någon ber om hjälp, guldvärda! Hur många liknande videos har man inte sett med personer som behöver hjälp i någon situation och mer än 50% bara skiter i det och blundar? Ni som är med i sådana här videos och inte bryr er, hoppas ni skäms!!
 

Chill dag

09/12 2014 11:32 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej! Sitter just nu och väntar på att sista lektionen ska börja. Sjukt chill dag idag, första lektionen greja vi med julpynt inför en fotografering i studion imorgon. Andra lektionen hade vi matte och fick sluta tidigare och nu ska vi få se på en film som heter District 9.

Gött att sluta tidigt idag också så är hemma runt 15:30 och ikväll blir det ridning som vanligt, tror vi skulle rida ut i mörkret så det ska bli mys!


Lussebak

08/12 2014 18:18 // Vardag // 0 kommentarer


Nyss bakat lussebullar med älskling, sjukt goda blev dem tillsammans med varm choklad!

Uppfräschning

07/12 2014 21:53 // Vardag // 0 kommentarer
 
Hej finisar! Märker ni något nytt? Har under dagen haft sjukt tråkigt och då bara suttit och pysslat med bloggen, kände för en uppfräschning så nu har bloggen ett lite nyare utseende. Kan ju redan nu erkänna att jag är kass på att hålla saker, i alla fall på bloggen. Har dessutom en väldigt liten motivation just nu men ska försöka jobba på det, vet egentligen en del saker att skriva om! Puss & kram så länge!

Förändring?

01/12 2014 21:40 // Inspiration // 0 kommentarer
 
Något jag är sjukt sugen på är att färga håret till nån mer brun nyans, senast jag hade en annan hårfärg var i somras fast då tonade jag bara med slingor i. Skulle vilja välja nån lite mörkare färg bara för att och om jag inte blir nöjd lägga i lite ljusare slingor i efterhand. Ovanför ser ni några hårfärger jag tycker är sjukt läckra, vilken hade jag passat bäst i?

6 snabba

01/12 2014 14:32 // Övrigt // 0 kommentarer
- Jag älskar våfflor med gräddglass & sylt
- Jag blir sällan sur
- Ett ord för thaimat, kääääääärlek
- Sena myskvällar framför en bra film med älskling är bland det bästa som finns!
- Tycker att lögnare är bland det värsta som finns
- Ibland ångrar jag mitt gymnasieval fast ändå inte
 


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.