Höstoutfit

27/10 2013 18:00 // Vardag // 0 kommentarer
Hur snyggt var inte detta liksom?? Älskar allt, perfekta höstoutfiten!

Något som gör mig förbannad!!

27/10 2013 17:27 // Vardag // 0 kommentarer
Helt sjukt att folk får tillåtelse att lägga ut sådana här videos på facebook, kolla bara in denna videon till exempel. FYFAN SÄGER JAG BARA!!
 
 

Vad vill ni läsa om i bloggen?

25/10 2013 19:51 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej sötisar! Har inte så mycket att blogga om just nu, är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om? Ge mig massa tips & förslag så ska jag försöka skriva lite bra inlägg till er!
 

(Re)volt

23/10 2013 22:16 // Vardag // 0 kommentarer
Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag. Följde med bästis hem efter skolan & såg på en bra skräckfilm, nu tänkte jag se senaste avsnittet utav (Re)volt och sen sova. Tipsar er om den nya serien, ganska bra ändå... eller den verkar bli bättre & bättre. Natti!
 

Tisdag

22/10 2013 20:25 // Vardag // 0 kommentarer
 
Hej alla finisar! Dagen har gått rätt fort, tisdagar är alltid chill även fast vi hade 2 prov idag.
 
Känner mig rätt duktig, både hunnit springa, duscha & plugga efter skolan, inte vanligt att jag brukar hinna med läxorna haha.
 
I lördags var jag & några underbara tjejkompisar på bio och såg på skräckfilm, den var sååååå bra även fast vi skrek en hel del haha! Är nog en utav dem bästa skräckisarna jag sett på länge, så tipsar er verkligen om den!
 
PUSS

Ett inlägg som berör

21/10 2013 20:32 // Vardag // 0 kommentarer
 
Tog lite längre tid än väntat att skriva klart det här inlägget, var rätt svårt att skriva om för varje gång är tårarna nära & alla fina minnen kommer tillbaks...
 
Vet inte riktigt hur jag ska börja men detta inlägget är i alla fall tillägnat min närastående vän Julia. Det var nån gång runt förra sommarn som Julia letade efter sommarhäst och efter ett tag senare fick hon hem en mycket speciell häst vid namn Cala. Efter att Julia gått igenom en tuff tid med cancer & tuffa cellgiftsbehandlingar var hon äntligen hemma igen... det är svårt att förklara men Cala hade verkligen något extra som jag aldrig sett hos någon annan häst tidigare, jag tänkte inte så mycket på det då men nu när Cala har en ny ägare inser jag verkligen hur mycket hon betydde för Julia & hur speciell hon var. Dom få gångerna jag red Cala, kanske red henne 3-4 gånger så märkte jag att hon var väldigt speciell, kan inte ens knappt beskriva hennes galopp till exempel, men man märkte alltid när hon ökade farten för hon sköt iväg som en pil och man åkte alltid bakåt i sadeln... åh så svårt att förklara men kan nästan inte beskriva med ord hur underbar den hästen är. Cala var som ett slags botemedel & även fast Julia många gånger berättade att Cala varit väldigt stark under vissa ridpass så gick det bara bättre och bättre för henne efter att ha varit svag utav cancern. Cala var & är väldigt speciell, hon fick Julia att bli frisk och att se dem tillsammans går inte ens att beskriva med ord!
 
Kommer ihåg när Cala hade fått en ny ägare & skulle åka, hur ledsen Julia var men även tacksam för att hon fått behållit Cala längre än väntat, det blev trots allt några extra månader som hon fick behålla henne och dom var verkligen guldvärda. För ett tag sen fick även Julia träffa Cala igen, blev så glad när jag såg bilden på dem på insta. En annan sak som gör mig glad är att se att Cala verkar ha det bra på nya stället & det betyder en hel del! Glöm inte kika in på Julias & även Emmas blogg som nu rider Cala!
 
 
 

Tillbaka på blogg.se

17/10 2013 20:18 // Vardag // 0 kommentarer
 
Hejsan babes! Har inte bloggat nåt alls på säkert 2 veckor & ändå är ni sjukt gulliga och besöker bloggen! Btw så har jag testat att blogga på fames det senaste, tyckte det verkade bättre och trodde jag skulle stanna där men insåg att jag hellre bloggar på blogg.se med dom nya uppdateringarna till appen som tydligen ska ha blivit väldigt bra!
 
Hoppas ni stannar kvar för nu blir det extra mycket tid åt bloggen & kontot jag gjorde på fames ska tas bort, satsar på blogg.se till 100%!!
 
Nu tänkte jag försöka skriva ett inlägg som även berör mig & om någon som betytt oerhört mycket för en viss person. Missa inte det!

Like when I was a little kid

04/10 2013 22:22 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej alla sötisar! Tänkte spendera resten av kvällen i sängen med nån smårolig film som man alltid såg på när man var mindre, som typ Bert eller Eva & Adam, får se vilken det blir. Tipsar er även om denna grymma låt, i början tyckte jag den var skitdålig men börjar gilla den mer & mer!


Nöjd tjej!

04/10 2013 21:06 // Vardag // 0 kommentarer
Haha kanske lite efter men ville bara berätta att jag är väldigt nöjd över konditionstestet vi hade i måndags, sprang mig till ett A vilket var 40 min. Supernöjd över att jag fixa det för fick ett C sist gång vi sprang och då tränade jag inte lika mycket som jag gör nu vilket bara är + & betyder att min konditon bara blir bättre och bättre, verkligen det jag vill också!
 


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.