Myyyyyyyss

30/12 2013 21:48 // Vardag // 0 kommentarer

Ser på Skärgårdsdoktorn & myser med missen = bättre måndagskväll. Bara jag som älskar den? Tittade på ett avsnitt på tv:n tidigare idag också med typ flyktingar som bodde hemma hos Wilma och dom, bra var den i alla fall!
 
KRAM

Ny design

29/12 2013 14:57 // Vardag // 1 kommentarer
Hej babes! Hade sjukt tråkigt förut så suttit en stund nu och ändrat design, blev den bra eller var den gamla gratisdesignen bättre? Gillar i alla fall denna mer då jag gjort i princip allt själv, känns mycket mer personligt då enligt mig! Dock stämmer inte riktigt bredden på headern som ni ser men fixar det nån annan dag, kanske lägger in en helt ny till & med!
 
Tänkte vara lite snäll och dammsuga för mami nu, sen tänkte jag även ringa till några som beställt bakformar utav mig så dom blir lämnade. Avslutar dagen med bio, haha klockan får gärna gå fort för mig!!
 
Ska ju visa lite bilder från Lars Winnerbäck konserten nån dag också... hade helt glömt bort det, sorry!

Dagens köp

28/12 2013 21:32 // Vardag // 2 kommentarer
Regalklocka köpt på Ur & Penn
Concealer köpt på The Body Shop
Topp köpt på Chelsea
Dunjacka ifrån Zara
Skärp köpt på Chelsea
  
Är så sjukt nöjd med alla köp under dagen i Göteborg, får åka dit oftare och shoppa så jag hittar nåt att ta med hem haha..
 
Nu tänkte jag göra mig klar & sen dejta sängen, skulle kunna behöva några timmars sömn efter en lång dag, ändå är jag inte speciellt trött. Kramisar!

Skogstokig misse

28/12 2013 21:04 // Vardag // 1 kommentarer

Hahah titta vem jag hitta förut i en påse!! Hade lagt ur jackan som låg i den & kommer in på rummet, sätter mig vid datorn och undrar helt plötsligt om jag lagt i jackan igen eftersom påsen "växt", men sen börjar påsen röra på sig och jag kikar i den, & vem sitter inte där om inte världens skogstokigaste katt?! ♥♥

Full rulle

28/12 2013 18:03 // Vardag // 0 kommentarer
Tjolahej! Varit full rulle hela dagen, åkte ju först till Göteborg 07:32 imorse och sedan åkte vi hemåt med tåget runt 14:40. Fick köpt en hel del fina saker som sagt ifrån bland annat Zara, Chelsea, The Body Shop mm. & är sjukt nöjd med dagen och inköpen! Sen när jag satt i bilen & nästan var hemma ringde Elin och frågade om jag ville med på bio och se den nya Hunger Games, blev dock inget för alla platser bredvid varandra var bokade & inte så kul att inte få sitta på samma rad. Reserverade däremot platser till imorgon, längtar!! Någon som sett den och vet om den är bra?
 
Tänkte visa det jag köpt om en liten stund, måste bara packa upp först & kanske äta lite. Brb!
 
Haha riktig liten skitunge man var där...

On da train

28/12 2013 15:11 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej sötisar! Sitter på tåget just nu påväg hem från Göteborg. Rätt mysigt att lyssna till en norsk som läser Kalle anka och barbie för sina döttrar, btw har dagen gått relativt fort, åkte tidigt imorse med mami och har fått köpt en hel del fina grejer. Visar vad jag köpt senare ikväll, nu väntar ungefär 1 timme & 30 minuters tågresa. PUSS
 

2 new movies

26/12 2013 15:45 // Vardag // 0 kommentarer
 
Åh kan inte vänta tills 3 januari då denna nya Paranormal Activity har biopremiär, bara måste se den!!
 
 
& även nya Sune filmen som hade premiär igår tror jag.. haha bara måste se den också!

Winter outfit

25/12 2013 23:07 // Vardag // 0 kommentarer
Winter outfit
Hej finisar! Här har ni en vinter outfit som jag suttit & knåpat ihop en stund nu, tog ett tag innan jag riktigt kunde bestämma mig för hur den skulle se ut, blev i alla fall väldigt nöjd med resultatet och tycker toppen är hur gullig som helst, funderar på att beställa en då den finns med på nellys rea just nu! Glöm inte att ni kan klicka på sakerna för att se vart dom kommer ifrån..

Go kvällsmusik

25/12 2013 22:02 // Vardag // 0 kommentarer
 
Denna lyssnas flitigt på i lurarna ikväll! Men även andra grymma låtar som Agnes - Nu måste vi dra, Under Control, Counting Stars mm. Bara måste tipsa om Ed Sheeran - I See Fire, första gången jag hörde den idag & så sjukt fin, brukar inte lyssna på så lugna låtar men just denna kommer lyssnas flitigt på kan jag lova!

Bästaste klasströjan!

25/12 2013 21:26 // Vardag // 0 kommentarer
Bara måste visa min klasströja för er, verkligen älskar den! Haft på mig den hela dagen, supergosig & mjuk, sjukt snygg också haha!! Inte haft den så länge heller, fick den på julavslutningen. För er som undrar så är Dan våran klassföreståndare.
 
Bjuder på dom 2 sista bilderna också... PUSS
 

God Jul!

24/12 2013 14:39 // Vardag // 1 kommentarer
I torsdags testade jag att ställa in inställningarna själv på min kamera, brukar fota på guide i vanliga fall men ville testa bara för skojs skull. Kan lätt säga att jag kommer fortsätta ställa in själv, så mycket roligare än att låta guiden göra allt åt dig! & här har ni resultatet, vill också bara tacka mina allra bästa läsare för en bra statistik och hoppas ni får en grym julafton!!
 
KRAM
 

Lite snabba bekännelser

23/12 2013 15:12 // Vardag // 0 kommentarer
Jag totalt älskar mjölk, förstår inte hur vissa personer inte kan dricka mjölk till maten haha!
 
Jag är en riktig nattuggla.
 
Tror att jag börjar gilla en kille lite smått hihi
 
Jag är sockerberoende, men försöker att äta det onyttigaste på helger, dock inte lyckats så bra dom senaste dagarna.
 
Om mina föräldrar hade haft råd eller viljan hade jag gärna satsat på gymkhana eller fälttävlan.
 

Room inspo

23/12 2013 11:57 // Vardag // 0 kommentarer
Alla bilderna är från weheartit och kollaget är gjort utav mig.
 
Åh blir så sjukt sugen på att göra om mitt rum när man ser värsta fina & cooozzzyy rum! Hade tänkt göra om mitt rum till våren, vill ha en ny säng, nya tapeter & massa fina inredningsgrejer. Vet ungefär precis hur jag vill ha det, orkar verkligen inte vänta tills dess bara!

Pop Danthology 2013

22/12 2013 20:21 // Vardag // 0 kommentarer
 
Älskar verkligen sådana här mixar utav årets bästa låtar! Den från 2012 är också väldigt bra, lyssna!

Juuullloooovv!

22/12 2013 19:39 // Vardag // 0 kommentarer
 
Det här jullovet har börjat grymt bra, hoppas det fortsätter så också! Jag är så jädra nöjd med betygen, pappa och jag har en liten överenskommelse om att jag får 100 kr för varje betyg jag höjer & jag har höjt mig elva betyg så fick 1100 kr. Något jag är lite extra stolt över är att jag gått från D till B i idrott! Det gör mig ännu mer motiverad till att fortsätta träna & i framtiden kanske ha stor nytta utav en hållbar kondition.
 
Haha borde dock kanske ha ett nyårslöfte om att bli bättre på att göra läxor & plugga tidigare inför prov, något jag verkligen suger totalt på!


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.