Rida i åskan

24/08 2015 18:04 // Vardag // 0 kommentarer


Tagga ridning i åskan. Ska åka & rida om en stund, ska bli jättekul för har inte ridit på hela sommaren. Inte lika kul att rida när det åskar men, aja ska inte klaga nu när jag äntligen ska rida igen. Ha det bäst, kram!

The Son of No One

23/08 2015 14:36 // Vardag // 0 kommentarer
Såg en bra film igår som hette The Son of No One. Tipsar om den även fast den inte var världsbäst, men den får 4/5 just för att snyggaste Channing Tatum var med. Så tiiiiiiips, se den!


En låt som fastnat

15/08 2015 10:54 // Vardag // 0 kommentarer
En låt som verkligen fastnat på min hjärna det senaste är Cool Kids med Echosmith, tror det var på radion jag hörde den senast och efter det har den suttit kvar. En riktig go låt ändå,  I wish that I could be like the cool kids...


Dagens planer

13/08 2015 11:57 // Vardag // 0 kommentarer
Hej på er! Vädret idag är ju bara helt perfekt, älskar sådana här sommardagar!
 
Idag tänkte jag & älskling testa på att surfa eller kanske åka något bakom en båt. Ska bli riktigt kul för vi båda vill lära oss surfa så att vi senare kan testa på det utomlands.
 
 
Gårdagen bestod av fiske och bad i Kolstorpsjön med älskling & Hampus vilket också var kul, älskade verkligen vädret även igår! Hoppas ni får en bra dag, see ya!
 

Beslutångest

10/08 2015 12:36 // Vardag // 0 kommentarer
 
Har inte tittat på någon serie på verkligen sjuuuuukt länge nu och senast jag gjorde det så nördade jag The vampire diaries. Vill verkligen börja kolla på nån bra serie igen men har beslutångest, har hört att alla dessa ska vara bra & av dem har jag sett Ghost Whisperer, The vampire diaries, House & Pretty little liars. Vilken serie av dessa är den bästa enligt er?

Lathet

09/08 2015 23:20 // Vardag // 0 kommentarer
Lathet är bland det värsta jag vet och jag säger det inte för att jag tror att jag vet, för jag vet själv vad det innebär att vara lat, att bland annat skjuta upp saker jämnt och ständigt. Jag ÄR en sådan person och jag mer än avskyr det.
 
Varje morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll & natt intalar jag mig själv att detta kommer vara sista dagen som jag ska skjuta upp saker och bara sitta. Men är man en sådan person som skjuter upp saker och är lat så fortsätter man i samma spår dag ut och dag in, det är som en slags drog eller som något annat beroende som t.ex. rökning. Man intalar sig dagligen att detta kommer att vara den sista ciggen man tar, men blir det så? Nej.
 
Och vad gör man mot sin lathet? Hur blir man av med den? Det finns ju inte direkt någon on/off knapp som man bara kan trycka på, eller finns det det? På ett sätt finns de det. Eftersom det enda sättet att bota bli av med sin lathet är att ta tag i det, något annat att göra finns det inte, så enkelt är det! Klart att man kan fortsätta i samma spår år in & år ut vilket jag gjort, men det finns en gräns där något inom en talar om "wtf are you doing?!".
 
Vill man ha något gjort får man ta tag i det. Sitt inte bara ner och tänk "jag gör det senare", för säger man det kommer det inte ske om några timmar, idag eller imorgon! Och när det väl är försent så sitter man där och tänker åter igen "varför gjorde jag inte det & det, äsch jag låter det inte hända igen".
 
De senaste dagarna har jag tagit tag i saker & ting, jag har nästan varit förbannad på mig själv skulle jag vilja säga hehe, men det funkar! Jag har lärt mig en läxa för livet och vill bara säga till er med liknande problem eller något annat som ni vill ändra på fast ni inte tar tag i det, att gör det! Vill du sluta röka? Gör det! Vill du börja träna? Do it! För tar man inte tag i det så kommer man alltid att ångra sig i slutändan och då kan det vara försent!
 
~ Live for today because tomorrow may never come ~
 

4 grymma!

07/08 2015 19:45 // Vardag // 0 kommentarer

3 dagar i Hamburgsund

07/08 2015 17:13 // Vardag // 0 kommentarer
Hej på er! Älskling och jag har spenderat de tre senaste dagarna i Hamburgsund, kom hem igår eftermiddag. Behöver nog inte berätta så mycket mer utan låter er titta på videon nedanför istället som jag fixade igår kväll. Hoppas ni gillar den!

Glöm inte ändra kvalitén till 1080p!

The Lazarus Project

04/08 2015 14:38 // Vardag // 0 kommentarer
Igår såg jag en riktigt grym film som hette The Lazarus Project. Den handlade om Ben (Paul Walker) som blir avskedad från sitt jobb på grund av sitt tidigare brottsregister i livet. Han har lovat sig själv och sin familj att aldrig mer åka in i fängelset men efter att ha varit medhjälpare till ett rån tar livet en helt ny vändning när han åter åker in igen och blir dödsdömd.

En sjukt bra film som jag verkligen tipsar om! Jag började gråta redan i början av filmen vilket sällan händer mig, dessutom var Paul Walker en grym skådespelare, svårt att inte gilla filmer han är med i.


Keso & avokado

03/08 2015 19:12 // Vardag // 0 kommentarer
Något som är riktigt gott är grovt bröd med bregott, keso och avokado + citronpeppar om man vill ha lite mer smaker. Om ni inte redan har testat detta så måste ni verkligen göra det, så gott!
 

Chokladgröt

03/08 2015 13:15 // Vardag // 1 kommentarer
Blev en ganska sen frukost idag men ändå god, åt godaste gröten med skivade bananer, kokos & mjölk.
 
 
Recept på chokladgröten:
 
1/2 dl havregryn
1 dl vatten
1/2 matsked kakao
 
Blanda ihop allt och kör i micron 2,5 minut. Brukar räcka med denna lilla portion för mig men vill man ha större är det såklart bara att dubbla receptet.
Sen brukar jag nästan alltid toppa med banan, kokos & mjölk men man kan såklart ta nått annat gott som hallon eller några andra bär. Hoppas ni gillar det, är sjukt gott i alla fall!

Underbar kväll

02/08 2015 23:56 // Vardag // 0 kommentarer
 
Älskling åkte nyligen hem, har haft en jätteunderbar eftermiddag och kväll med honom. Blev en riktig långpromenad med Makete ner till farmor & farfar och efter det gick vi hem och gjorde ägg med stekt potatis, riktigt mums!
 
Ni får ha det bra så länge, kram.

Too much inspo to handle

02/08 2015 15:20 // Vardag // 0 kommentarer
 
Bara älskar Jay Alvarrez inspovideos!! Hans förra video är bäääst och sjukt inspo men hans nya som ni ser ovanför är också grymt bra.
 
Alltså hur avis blir man inte på det liv han och hans flickvän Alexis lever?! De gör ju typ allt man drömmer om att göra i livet... hoppar fallskärm, dyker, reser till gudomliga platser, kör grymma bilar, åker snowboard osvosv.
 
Ni bara måste se Jays förra video för den är verkligen too much inspo to handle! 


On repeat

02/08 2015 11:01 // Vardag // 0 kommentarer

Dagen

01/08 2015 21:17 // Vardag // 0 kommentarer
Hej! Har vart lite här & där idag kan man säga. Sov över hos älskling igår kväll och sen idag stod vi upp runt 8 för att åka på nån gårdsauktion i Nossebro som hans föräldrar ville på, därefter åkte vi en sväng till ett shoppingcenter i Norge och efter det till Tanums shoppingcenter för att käka och kolla lite.
 
Köpte btw ett jättesöt linne från Odd Molly inne på 58 Grader Nord och en snygg tischa på Bazar Outlet.
 


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.