Nymålade

28/07 2014 19:27 // Vardag // 0 kommentarer


Mitt mellanmål

28/07 2014 18:32 // Vardag // 0 kommentarer

Detta åt jag till mellanmål idag efter jobbet, blev först lite styrketräning & en kall dusch innan. Sjukligt gott!

Ikea + reashopping

27/07 2014 21:55 // Vardag // 0 kommentarer
Hejsan! Idag har jag vart på ikea med mamsen, hittade lite nya grejer till rummet & så tittade vi på en ny säng till mig också. Mysigt att man hörde åskan & ösregnet när vi gick där inne, inte lika mysigt att vår hemtelefon dog idag & detta är typ den 3e för i år! Efter det åkte vi till torp & gick runt lite bland rean, hittade en fin långärmad piké & en söt vit blus.

Imorgon blir det upp tidigt igen & sen jobb fram tills 14:30 som vanligt. Kram!




Hängselshorts

25/07 2014 19:06 // Vardag // 0 kommentarer
Tidigare har jag inte direkt tyckt att hängselshorts är så snyggt, men jag har helt ärligt börjat tycka det är snyggt, så classic & enkelt. Supersnyggt med en vit t-shirt & ett par låga skor som typ converse + en högt uppsatt tofs i håret!
Hängselshorts

Ledig

18/07 2014 16:14 // Vardag // 0 kommentarer
Heeeeeej! Nu är jag ledig från jobbet lördag/söndag & börjar på måndag igen. Slutade 14:30 idag som vanligt, anyway trivs jag jättebra, alla som bor där & personal är väldigt snälla & trevliga!

Sitter just nu ute i solen & har precis käkat upp en macka + smoothie. Älskling kommer nog hit om en stund så då blir det nog baaaaad... Imorgon ska jag va med & hjälpa till på fotbollsskolan i Hamburgsund, ska bli skoj, hoppas på fint väder också! Puss & kram!


Dagen

14/07 2014 22:38 // Vardag // 0 kommentarer
Hej! Idag har jag vart på nåt som hette jobbkolldagar & ska på det imorgon med, vi prata om olika jobb, löner, sparkonton & lite annat. Sen fick vi pizza också så det var rätt chill, vi fick sluta mycket tidigare än vad vi egentligen skulle gjort så jag & Magnus i Edwards klass vänta på bussen i över 1 och 1/2 timme, det spöregnade verkligen så jag tog ett tåg istället till farmor & farfar och sen hämtade pappa mig där.

Btw åkte Edward hem för en liten stund sen, kändes som evigheter sen vi sågs sist fast det var i förrgår så det var sjukt kul att han kom hit! Imorgon åker jag med bussen hem till älskling efter jobbkollen. Ska borsta tänderna nu & sen sova, upp tidigt imorgon med. Natti!




Sommarjobb

13/07 2014 20:23 // Vardag // 0 kommentarer

Fick för någon vecka sen reda på att jag fått sommarjobb! Jag hade tidigare sökt men fått reda på att jag inte fått något, sen ringde dom upp mig & sa att det var en som hade ångrat sig & att jag fått den platsen. Tre veckor på äldreboendet i hällevadsholm väntar nu framöver & imorgon och på tisdag ska jag på nån jobbkurs & sen på onsdag börjar jag jobba. Lite jobbigt att börja klockan 8 varje morgon, fast jag slutar nog inte så sent då heller så det känns skönt. Ska bli jättekul!


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.