Godaste chokladen

27/11 2014 12:23 // Tips // 0 kommentarer
Nån mer än jag som älskar att mysa i sängen nu på vintern med varm choklad & nån bra serie, sååå mysigt!
 
Tänkte bara lite snabbt tipsa om hur jag gör den godaste varma chokladen själv hemma!
 

Första frosten på länge

26/11 2014 08:24 // Foto // 2 kommentarer
Var ute igår innan ridningen och fotade dessa bilder i kylan med Makete.
 

Back in school

24/11 2014 16:44 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej! Sitter i skolan nu med Julia, vi hade zumba sista lektionen vilket var väldigt kul! Dock slutade vi 4 så vi får ta 5 bussen vilket gör att jag inte är hemma förens runt 18:30 idag.
 
Längtar tills efter skolan imorgon då det är ridning som vanligt på tisdagar. Har jag glömt berätta att vi ska börja hoppa mer nu i gruppen vilket är sjukt kul! Sist gång hoppade vi som en bana med mycket övning att rida rätt väg osv. Sååååååå roligt!!
 

Min önskelista 2014

24/11 2014 14:00 // Wanties // 0 kommentarer
Önskelista 2014
Varje år tänker jag alltid att "nu ska jag inte önska mig typ någonting alls", men det är ju omöjligt! Checka bara in listan nedanför, skulle inte tacka nej till någon av grejerna!
 
 Ögonskuggan Naked palett 2.
❥ Odd molly cotton embroidered blouse - en blus som jag testade för ett tag sedan & är heeeeelt kär i den!
 Tomas sabo armband som man kan hänga på olika berlockers.
❥ Pengar är nått man alltid önskar sig.
 Ralp lauren big pony pink luktar gudomligt gott!
❥ Det gör även Escadas cherry in the air!
 Locktång, såååå fint med lockar i håret.
❥ En Marc by marc jacobs klocka i silver, äkta eller oäkta spelar ingen roll.

Bli mindre morgontrött

24/11 2014 09:47 // Tips // 0 kommentarer
Tänkte tipsa er om lite dagliga kvällsrutiner jag själv brukar göra för att bli mindre morgontrött.
 
  • Lägg fram morgondagens outfit dagen innan så slipper du stå på morgonen och inte kunna bestämma vad du ska ha på dig. 
  • Gå och lägg dig i tid, jag behöver oftast sova minst 7 timmar för att jag inte ska vara helt död nästa dag. 
  • Testa att vakna på lite olika tider, 5 minuter mer eller mindre kan göra mycket för att du ska känna dig piggare eftersom vi oftast är inställda på en viss tid vi senast bör vakna för att inte känna oss allt för trötta.
  • Har du svårt att sova? Drick ett glas varm mjölk tillsammans med en banan vilket oftast får kroppen att slappna av mer och bli sömnig.
  • Packa allt du ska ha med dig till skolan så som idrottskläder, skolböcker mm dagen innan så sparar du lite tid på morgonen och slipper stressa.
  • Jag brukar ibland lägga mig och se på en serie innan jag går och lägger mig, borsta då tänderna och gör dig klar innan så att du inte blir för trött och inte orkar göra det sen.

Tv-serier

14/11 2014 23:39 // Vardag // 0 kommentarer
Något jag är väldigt sugen på att göra är att börja se på serier igen. Tittade tidigare på en del bra, men har lust att börja se dem igen för vissa är så grymt bra! Tipsar om några nedanför som säkert dem flesta redan vet om men dessa tre är nog mina favoriter!
 
Ska gå & borsta tänderna nu och sen sätta på första avsnittet av the vampire diaries. Vet ni några riktigt bra serier & isåfall vilka?
 

Missförstånd

13/11 2014 15:30 // Vardag // 0 kommentarer
 
Sitter i skolan just nu och tänkte bara snabbt ta upp missförståendet som uppstod igår då jag fick en del frågor angående Robinson. Det var vissa som trodde att jag tänkte lämna Edward eftersom dem i år endast sökte singlar. Haha och nej jag tänker inte lämna Edward! Sen skrev jag aldrig att jag skulle söka utan att jag funderat på det. Dessutom har datumet man senast kan söka redan gått ut sen i september. Söker jag så blir det isåfall nån gång de söker både singlar och icke singlar så som det vart andra år. Aja, nu ska jag dra till tåget.
 
PUSS & KRAM!

Robinson - love edition

12/11 2014 12:29 // Tankar & känslor // 0 kommentarer
Nån mer än jag som längtar tills nästa år när nya Robinson börjar? Jag verkligen älskar Robinson, brukar aldrig missa ett enda avsnitt när det går! Har flera gånger själv funderat på att söka, skulle lätt fortfarande kunna tänka mig att göra det! Andra har sagt till mig att de också tycker jag borde söka eftersom jag är väldigt envis av mig som person, men jag vet inte om jag vill söka eller ej. Jag har aldrig haft problem att vara borta hemifrån länge men finns ju massa annat att tänka på, som hunger och farliga giftormar?
 
Gammal video från Robinson 2012

Kvällspromenad

11/11 2014 20:04 // Vardag // 2 kommentarer
Jag & mamma åt på en resturang innan utvecklingssamtalet som jag aldrig varit på tidigare, deras pasta bolognese var riktigt god!
 
Hej allihopa! Nyss kommit hem från en härlig kvällspromenad med hunden. Blev ingen ridning för min del idag tyvärr, efter utvecklingssamtalet fick vi skynda oss hem och när vi väl var hemma så fick jag reda på att Erranne inte skulle rida lite för sent. Så tog en promenad i mörkret med hunden istället, älskar att vara ute och gå på kvällarna med pannlampa, träningskläderna på och reflexer. Makete hade såklart på sig sin egna reflexväst, han syns sjukt bra i den och det är ju bra eftersom han nästan är helt svart.
 
KRAM

Todays

11/11 2014 08:21 // Mode & Outfits // 0 kommentarer
Långärmad tröja - H&M / Jeans - Gina Tricot / Skärp - Chelsea / Johhny Bulls - HÄR

Veckans schema

10/11 2014 20:04 // Vardag // 0 kommentarer


Onsdag har jag fotbollsträning, vill verkligen va med på den men kommer alltid en massa plugg emellan. Får se om jag hinner, hoppas på det!
 
Älskling åker till sin bror på lördag så vi kommer inte ses, åker nog hem till älskling efter skolan på fredag så jag får säga hejdå.
 
Söndag blir det nog att gymma med min alldeles egna ppt (personliga pojkvän tränare).

Från min weheartit

10/11 2014 18:59 // Inspiration // 0 kommentarer
Bilder från min weheartit, heter fridadygd

Sovmorgon

09/11 2014 21:41 // Vardag // 0 kommentarer
Hejsan! Igår kväll efter att barnen lagt sig kom älskling hem till brorsan för vi tänkte se den nya ninja turtles. Den var rätt bra! Sjukt gulligt för älskling somna flera gånger om i min famn. Sen idag hämta älskling mig och vi åkte hem till mig, älskling platta mitt hår och sen åkte vi hem till farmor och farfar för att fira fars dag.
 
Sjuuuuukt skönt imorgon för får sovmorgon till 06:15! Ska till tandläkarn och är det bara jag eller som faktiskt gillar att va hos tandläkaren?? Säger godnatt för ikväll i alla fall för nu tänkte jag ta mig en dusch och sen sova. Natti!
 

46 dagar kvar

08/11 2014 09:16 // Vardag // 0 kommentarer


Inte långt kvar nu, nån mer än jag som längtar tills julafton??

Uppe med tuppen

08/11 2014 06:59 // Vardag // 0 kommentarer
Godmorgon! Sitter i soffan hemma hos brorsan just nu, ska va barnvakt tills imorgon så sover över här inatt. Haha hoppas ni sover gott, själv känner jag mig rätt morgonpigg just idag vilket är ovanligt för att va mig!



Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.