2 filmtips

24/08 2014 00:00 // Vardag // 1 kommentarer
 
Såg på två grymma filmer idag med bästis som jag tänkte tipsa er om. Först såg vi The fault in our stars. Den var nog en av dem bättre filmer jag sett på länge, började nästan gråta vid vissa tillfällen i filmen & det är inte ofta det händer mig. I början var jag lite skeptisk & undrade hur andra kunde tycka att det var är den bästa filmen dom sett, men jag ångrade mig för den blev bara bättre & bättre ju längre in i filmen vi kom. Den får en klar 5a utav 5 av mig!
 
Andra filmen vi såg hette Maleficent & den var också rätt bra. Jag har alltid gillat fantasyfilmer & denna passade mig riktigt bra i smaken. Den får en 4/5 av mig just för att den var bra gjord & för att det var en disneyfilm, disneyfilmer är alltid bra. Perfekt för dig som gillar fantasy!


Rolig dag

23/08 2014 23:14 // Vardag // 0 kommentarer
Idag på ridningen red vi uppe i grusgropen, hoppade lite naturhinder & galopperade även genom vattengraven, jag hade Nicke som annars brukar va så tuff men idag var han en riktig fegis på vattenhindret. Efter ridningen följde jag med Erranne hem, vi käka pizza & såg på två nya filmer som jag tänkte tipsa om på bloggen strax. Annars har vi inte gjort så mycket än käkat choklad, spelat kort & svarte Petter, hälsat på fåren & retat Mao som vanligt. Har haft en rolig dag med bästi i alla fall!







Världens snällaste

22/08 2014 18:35 // Vardag // 0 kommentarer


Världens snällaste pojkvän har jag! Tog bussen efter skolan hem till älskling & var sjuuuukt hungrig för en liten stund sen & så överraskade han mig med två sjukt goa smörgåsar med skinka, kryddor & en med chilikalkon, gurka & tomat. & även denna med yoghurt, müsli, russin, honung, pressad citron & linfrön. Obeskrivligt gott var det, världens absolut bästa pojkvän har jag!

Tredje dagen i skolan

22/08 2014 12:46 // Vardag // 0 kommentarer
Idag fick vi äntligen våra macbooks pro! Sitter vid den just nu & skriver, vi har precis käkat & klockan 13:00 ska klassen samlas för att sedan gå & bowla med tvåorna som också går media. Sen slutar vi 14:30, hoppas på att älsklingen också slutar då. Trivs i alla fall hittills superbra & alla i min klass är jätteschyssta, skolan verkar också super. Hoppas ni som precis börjat gymnasiet också trivs & är nöjda. Kram!

Kvällemacka

20/08 2014 20:40 // Vardag // 0 kommentarer

Säger som syrran brukar säga, kvällemacka. Detta blir i alla fall min kvällsmat för ikväll! Hoppas ni kommer sova underbart, natti!

Första dagen på +

20/08 2014 16:42 // Vardag // 0 kommentarer
Heeej! Då var första dagen på plusgymnasiet avklarad! Vi hade upprop klockan 10 imorse så jag & Julia tog skolbussen till vår gamla skola & hälsade på lite lärare, tog även kort på mitt & älsklings skåp innan vi gick ner till stationen & sen bytte vi buss som tog oss in till kampenhof. Träffade i alla fall älsklingen vid stationen så blev sjukt glad när han skulle åka samma buss in! Dagen har i alla fall vart väldigt bra, vi är bara tjejer i mediaklassen. Slutade vi 12 så jag & Julia drog hem till henne & gjorde köttbullar & makaroner, mums!

Imorgon börjar vi 10 också & slutar 12, jag tar nog en buss hem & käkar lite innan jag sticker på fotbollsträning.







Tacomys

11/08 2014 22:55 // Vardag // 1 kommentarer
Älskling åkte hem för en stund sen. Vi gjorde tacos tidigare idag & det var riktigt mums, annars har vi inte gjort så mycket förutom satt upp några hyllor & en spegel på mitt rum & sen såg vi på män som hatar kvinnor, jag har inte sett dom tidigare faktiskt så vi tänkte se dom andra med för denna var riktigt bra! Ska käka lite kvällsmat nu, kram!


Bryggen

11/08 2014 22:46 // Vardag // 0 kommentarer


Var på torp igår med mamsen, vi åt på bryggen för dom har alltid så sjukt god mat där! Efter det drog vi till ikea & köpte lite möbler till mitt rum, tänkte lägga ut lite bilder nån dag när det är klart.

Sensommar outfit

08/08 2014 15:34 // Vardag // 0 kommentarer
Sensommar outfit
La ihop en snygg outfit som passar perfekt för sena sommarkvällar!

Evil dead

03/08 2014 22:10 // Vardag // 0 kommentarer
 
Igår såg jag & älsklingen på Evil dead, den var rätt bra & jag ger den 4/5. Tycker helt klart ni ska se den om ni älskar skräckfilmer som mig, värd att se!


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.