Nyklippt

29/01 2014 18:21 // Vardag // 0 kommentarer
 
 
 

Fråga mig något på ask!

21/01 2014 20:38 // Vardag // 0 kommentarer

Har sjukt tråkigt just nu så ni får gärna fråga mig något på ask! :)
 
HÄR
HÄR
HÄR
HÄR
& HÄR
+ HÄR

Styrketräning

21/01 2014 20:32 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej! Igår på fotbollsträningen tränade vi enbart styrka hela lektionen, med hopprep, situps, armhävningar, tyngder, boxning & en massa andra roliga övningar. Efter det drog vi till klubbhuset och käkade tacos & pratade även om årets säsong. Ser verkligen fram emot denna säsong, redan nu i februari skulle vi troligen börja träna utomhus i Tanum och fram tills dess nu varje måndag skulle vi styrketräna tror jag, kommer nog bli ett väldigt roligt fotbollsår! Hoppas att jag blir bättre & bättre nu också framöver, vill ju bli så bra som möjligt!
 
Imorgon har vi dans + badminton på idrotten, roligt med badminton men kan dock inte vara med för har tråkigt utvecklingssamtal just då.. har även fotbollsträning imorgon till kvällen som jag ser fram emot, ska även kanske klippa mig imorgon om jag fått bokat nån ledig tid. Puss & kram!
 

Ingen inspiration

19/01 2014 19:34 // Vardag // 0 kommentarer
Hej finisar! Inte bloggat på nästan en vecka, har inte haft så mycket inspiration men försöker ändå haha!
 
Igår var jag med bästis hela dagen efter ridningen, vi åkte pulka & gjorde semlor, sjukt mumsiga blev dom! Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, var i Hamburgsund och hälsade på Noel & Nelly, annars har inget annat kul direkt hänt, städat kaninburar om ni vill veta nåt extremt intressant haha... Blir roligare imorgon för har fotbollsträning efter skolan, tar bussen ut till Hamburgsund och stannar några timmar hos min syster tills den börjar. Kram!
 

Dags att ta tag i nyårslöftet

13/01 2014 14:08 // Vardag // 0 kommentarer
Jag är nog inte den ända just nu som känner sig sjukt lat & inte tränat på ett tag efter all julmat? Haha jag har säkert inte tränat seriöst på 2 månader nu. Men imorgon blir det ändring på det! Känner mig sjukt träningssugen, imorgon börjar ju fotbollsträningen igen så då hinner jag inte ut och jogga/powerwalka för kommer hem jättesent, men tänkte börja träna 4 gånger i veckan (inkl. fotbollsträningen 2 gånger i veckan då) nu framöver. Ska även försöka äta nyttigare & äta dom onyttigaste sakerna på lördagar eftersom dessa 2 var mina nyårslöften. Vill verkligen ta tag i detta nu och se resultat inför balen. Vem hänger på?? Let's do this together!
 
 
 

Det sämsta/bästa valet

12/01 2014 20:22 // Vardag // 0 kommentarer
 
Tänkte nu berätta om ett val som jag verkligen ångrar så sjukt himla mycket, ett val som jag bestämde mig för 2008 & som jag aldrig någonsin kommer kunna förlåta mig själv för att jag gjorde. Valet som jag beslutade har förändrat mitt liv en hel del och i början kändes allt så perfekt, fram tills 2012 då jag började ångra beslutet... det jag pratar om är fotboll. 2008 tog jag alltså beslutet att lägga av med fotbollen helt, det absolut sämsta valet jag gjort i hela mitt liv! Helt ärligt så ångrar jag det så sjukt mycket att jag bara önskar att man kunde dra tillbaka tiden ibland. Sommarlovet 2009 fick jag förfrågan från min bästis om jag ville börja rida med henne i hennes grupp, jag tackade ja & har sedan dess haft 5 sjukt roliga och lärorika år inom ridningen. Sommaren 2012 kändes det dock som det bara gick nästan utför med ridningen, var riktigt nära på att lägga av & mina föräldrar var redo på att jag skulle sluta. Men fighter som jag är så gav jag inte upp och det var även då det äntligen började gå riktigt bra igen!
 
Ungefär slutet av 2011 och hela 2012 började jag känna saknaden enormt mycket utav fotbollen, när jag la av med den kändes det så skönt att inte känna det där måstet att behöva åka & träna 2 gånger i veckan. Vet inte riktigt vad jag tänkte just då, men liten och dum som jag var tyckte jag oftast att träningarna var långtråkiga & jobbiga, det ända som var kul var att få spela match och åka på Färgelanda cup. Nu flera år efter inser jag hur roliga träningarna egentligen hade varit om jag bara brytt mig lite mer. Början utav 2013 fick jag nog, det ända som stod i mitt huvud var fotboll, varje gång jag såg en fotboll fick jag saknadskänslor, haha kunde komma dagar då jag typ bara pratade om fotboll 24/7!! Helt seriöst så tog fotbollstankarna över min hjärna, jag märkte att konditionen bara blev sämre och sämre också, jag visste att den börjat bli sämre men tror aldrig jag haft sådan beslutångest om att träna som jag hade runt 2012, och våren 2013 hade jag bestämt mig, jag var fast besluten om att jag en dag skulle börja med fotboll igen, vad det än krävde så skulle jag helt enkelt börja igen till vilket pris som helst! Jag började träna upp konditionen igen med powerwalk & jogging, sen så kom en stor utmaning för mig inom idrotten i skolan, vi skulle ha ett vanligt konditionstest med jogging i 30 minuter där jag i 8an fick ett C. Denna gången skulle vi jogga i 40 minuter istället & jag var så jädra taggad, hade redan innan sagt att jag skulle satsa på ett A om jag så skulle gå av grusplanen halvdöd efteråt! & träningen visade sig ha gett resultat, fick ett A och jag var nästan gråtfärdig av lycka efter 40 minuters jogging. Det gav mig stor motivation till att fortsätta träna och när skolan började igen efter sommarlovet började jag ÄNTLIGEN att träna fotboll igen, fick en plats i min systers lag eftersom dom sökte spelare. Har nu tränat i kanske runt 4 månader i min syrras lag i Hamburgsund & det är absolut det bästa och även lyckligaste valet jag gjort i mitt liv! Jag tränar dock bara fortfarande, men drömmen är att en dag få spela match igen när jag är tillräckligt bra, än är jag långa vägar ifrån så pass bra att jag enligt mig själv kan spela en match. Men jag & andra runt mig märker resultat, på bara 4 månader har det blivit en rätt stor skillnad på hur jag "spelar" från då när jag startade.
 
Imorgon har jag första träningen efter några veckors uppehåll & jag längtar så sjukt himla mycket!! Skulle även vilja tacka min syster som hjälpt mig mycket inom fotbollen, och även lagets grymma tränare Jossan som är så grym på att peppa & ge råd. Och såklart världens bästa lag också!! Tack! ♥
 
Bjuder på en gammal fotbollsbild när jag var liten... haha ser ut som shortsen är lite för stora!!

Beställt

11/01 2014 11:44 // Vardag // 0 kommentarer
 
Beställde dessa två fina plagg ifrån nellys rea igår, tycker speciellt kavajen är så sjukt fräck! Hoppas båda plaggen sitter bra nu & att det inte behöver skickas tillbaks något!

Missa inte!

10/01 2014 21:58 // Vardag // 0 kommentarer
Nu dom närmaste dagarna, kanske på söndag eller måndag kommer 2 inlägg ut på bloggen som ni inte får missa!! Kan avslöja lite kort att det kommer handla om svåra val, besvikelser, nåt jag ångrar enormt mycket, ny start, inför balen, fotboll men även säkert andra ämnen! Missa inte som sagt!! Puss & kram!

Goaste låten!

09/01 2014 21:21 // Vardag // 0 kommentarer
 
Goaste låten just nu, verkligen älskar, älskar den!! Blir så glad när jag hör den & vill bara dansa, tummen upp!
 
Andra bra låtar just nu:
 
Abidaz - Råknas
Bastille - Bad Blood
Zara Larsson - Bad Boys
Malcolm B feat. Kim Cesarion - Vad du vill
Calvin Harris - Thinking About You ft. Ayah Marar

Sista lovdagen

07/01 2014 20:13 // Vardag // 0 kommentarer
Hejhej! Idag har jag varit med bästis hela dagen, tog med mig kameran för vi tänkte fotat men blev inte så. Hälsade på hos fåren & Bella istället, spelade wii, gjorde smoothies och kollade på the hobbit, hann dock inte se så länge förens jag skulle hem.
 
Imorgon börjar skolan, tråkigt men sant. Hade gärna velat haft mer lov! Nu tänkte jag se på ett avsnitt av skärgårdsdoktorn i mysigaste nattlinnet med Snobben på!! Puss & godnatt, hoppas ni får en bra dag imorgon!
 

Ny header

06/01 2014 16:38 // Vardag // 2 kommentarer
Hej finisar! Nu har jag äntligen gjort en ny header till bloggen, vad tycker ni om den?
 
Ni glömmer väl inte frågestunden förresten? Den hittar ni ♥ HÄR
 

Prenumerera på min kanal

06/01 2014 13:56 // Vardag // 0 kommentarer

Hejsan! Har skapat en kanal på youtube nu så ni får gärna prenumerera på den! Frida Dygd heter den. Har även laddat upp skräckfilmen där nu, hoppas ni gillar den! Puss!

 


Cinnamon Challenge

05/01 2014 16:24 // Vardag // 1 kommentarer
 
Denna var en utav dom challenges som jag & Julia gjorde igår, enjoy!

Home sweet home

05/01 2014 16:05 // Vardag // 0 kommentarer
Hej mina sötaste! Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha sovit över hos Julia sen igår, åh så sjukt himla jädra kul vi har haft!! Haha vi har gjort massa roliga challenges & runt 12 inatt fick jag en sjuk idé om att vi skulle göra en väldigt kort skräckfilm, så jag la ihop nån sjukt ful halloweensminkning & tog på mig en mössa och morgonrock, så himla fult haha!! Ska redigera klart skräckfilmen om en stund hade jag tänkt så kanske lägger jag upp den för er idag eller imorgon! Tror även Julia hade redigerat klart nån challenge så hon laddar säkert upp den på sin blogg idag kanske, håll utkik ---> HÄR <---
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att vi åkte & grillade efter att jag åkt ifrån Julia, haha btw så ställde jag och Julia klockan på 8 men Julia stängde av alarmet & vi somna om igen, vakna runt 11... hehe fail!
 

Frågestund

02/01 2014 20:26 // Vardag // 5 kommentarer
Fråga precis vad ni vill! Kommer svara på alla frågor, det lovar jag! :)
 
frågafrågafrågafrågafrågafråga
 
♥♥♥♥♥♥♥


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.