The Mist

31/01 2015 23:36 // Vardag // 0 kommentarer
Jag och älskling lånade en film av hans brorsa som vi tittade på idag, The Mist. Och jag måste verkligen tipsa om den för den var väldigt bra, skulle nog säga att den var nån blandning mellan skräckfilm och drama. Den handlar i alla fall om David som är med sin femåriga son i en matbutik för att handla när plötsligt en tjock dimma drar över hela staden. David måste sedan skydda sin son och alla andra som är tvingade att stanna inne i matbutiken för där ute i dimman finns något ont som väntar.
 
Hans lilla son är så sjukt söt, man smälter nästan. Tipsar er helt klart om att se den!
 

Odd Molly favoriter

29/01 2015 14:39 // Vardag // 0 kommentarer
Här är mina absoluta favoriter från Odd Molly just nu, de har så sjukt snygga kläder. Det jag vill ha allra mest är deras rosa blus och koftan med rosetten.
Odd Molly

En favorit

28/01 2015 17:26 // Vardag // 0 kommentarer
Denna låten har jag alltid älskar så så så mycket, grym är den!!
 

Inställd matte

28/01 2015 15:21 // Vardag // 1 kommentarer
Hemma extra tidigt idag då vår sista lektion som var matte blev inställd, hade  ändå slutat tidigt idag men kom hem en halvtimme tidigare vilket är skönt och så träffade jag älskling som skulle till doktorn. Har dock åkt på en förkylning och börjar dessutom få ont i öronen nu också...




-

28/01 2015 11:18 // Vardag // 0 kommentarer

Mysig morgon

28/01 2015 08:40 // Vardag // 0 kommentarer


Såhär mysigt var det på bussen imorse, mörkt och mysigt. På bussen jag åker är det nästan alltid helt släckt och mörkt vilket är jättemysigt!

Minns ni?

27/01 2015 18:59 // Vardag // 0 kommentarer
Glöm inte ändra kvalitén till full HD innan ni kollar!
 
Minns ni skräckfilmen jag och Julia gjorde tillsammans? Haha jag fick nån knasig idé mitt i natten och vi filmade allt på ungefär en timme. Rätt grymt ändå tycker jag, bra teamwork kallar jag det! Julias blogg hittar ni --> HÄR <--

Men svara då surkärring?!

27/01 2015 15:21 // Vardag // 0 kommentarer
Imorse när jag stod och väntade på bussen så kom det en kvinna gåendes som skulle med samma buss. Hon ställde sig vid busskuren och vi två andra som stod där hälsade på henne. Inget svar tillbaks, bara en sur min och blick åt oss båda. Min första tanke var då "Ska hon inte svara? Jävla surkärring". Något som gjorde mig smått irriterad. Oftast när man ställer sig vid en busskur brukar man i alla fall säga åtminstone "Hej" till de andra medresenärerna. Egentligen hade jag lust att skrika rakt ut åt henne "Hur fan blev du uppfostrad egentligen?!". För hur många gånger har inte vi ungdomar fått höra att vi är så ohyfsade nu för tiden och inte hälsar på folk? Vad jag sett i mitt hittills 16 åriga liv så brukar det mer vara ni vuxna som inte hälsar på folk som själva hälsar utan bara stirrar på en som om man är helt dum i huvudet. För hör det inte till god artighet att man hälsar tillbaka när någon säger ett vanligt "Hej", eller vad tycker ni?
 

New and fresh

27/01 2015 10:28 // Vardag // 0 kommentarer
I lördags tonade jag håret lite mörkare brunt. Senast jag var brunett var i somras så fram tills nu har jag vart blond. Tycker det blev riktigt snyggt och framförallt nytt och fräscht!


I'm back on track

27/01 2015 09:18 // Vardag // 0 kommentarer
 
Hej godingar! Igår fick vi äntligen tillbaks vårat nät hemma efter att stormen tog det för 2 veckor sen. Huuuuuur skönt?! Har vart så tråkigt att inte kunna titta på TVD hemma eller blogga, dessutom behövs ju nät till skolarbeten men som tur är har vi inte haft några större grejer än så har inte vart så beroende av att ha nät.
 
Under tiden som jag varit borta har jag fått en massa idéer så räkna med massa roliga inlägg framöver! Tyvärr är min skoldator inne på lagning just nu dock så kanske inte kommer kunna blogga om allt jag vill för alla mina planerade inlägg och bilder osv. ligger på skoldatorn + ett minneskort. Ska verkligen försöka hålla det här nu ändå och hålla igång bloggen utan några pauser eller tråkiga inlägg. Kram!

Love

13/01 2015 12:00 // Vardag // 0 kommentarer
 
Var inne på Åhléns igår för de hade rea och hittade dessa stilrena bokstäver. De hade love och home men tyckte love passade bäst in på mitt rum. 149:- hade dem kostar och nu 45:-, riktigt kap!

Tack västtrafik!

13/01 2015 11:11 // Vardag // 0 kommentarer
Skönt att västtrafik för en gångs skull gör något bra, de borde fortsätta så. Nån annan som vart med om något västtrafik hanterat bra eller dåligt?

Gårdagen

13/01 2015 10:47 // Vardag // 0 kommentarer
Igår följde älskling med mig hem efter skolan. Snacka om full buss, 870 som annars brukar va rätt tom var helt full igår för tåget var inställt av allt regn. Aja, hem kom vi i alla fall och gissa vad? Västtrafik har ÄNTLIGEN satt upp en skylt vid Svarteborg. Skickade iväg ett mail till dem för ett tag sedan ang. att det inte finns nån skylt på ena sidan utan bara en busskur så många busschaufförer visste inte vart de skulle stanna riktigt. Grymt skönt att de tog till sig min påpekan och även andras och satte upp en skylt för det behövdes!
 
Jag gjorde förresten smoothies medan älskling gjorde sin fordonsläxa. Det var mycket roligare att plugga tillsammans än själva så vi tänkte försöka med det oftare haha.
 

Inget nät

12/01 2015 09:58 // Vardag // 0 kommentarer
Hejsan! Tänkte bara lite snabbt berätta att jag kanske inte kommer kunna uppdatera er på några dagar förutom i skolan. Vårt nät försvann när det var storm så hoppas att de har fixat det snart!


Taaaagga

09/01 2015 13:43 // Vardag // 0 kommentarer
Något jag taggar sjukt mycket inför just nu är Gothenburg horse show! Har varit där nästan varje år med ridklubben och iår blir det extra kul då jag gav älsklingen en biljett i julklapp. Kommer bli så sjuuukt kul!!
 


Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.