Filmtips till alla hjärtans dag

12/02 2015 12:17 // Vardag // 0 kommentarer
The Bodyguard:
Det var rätt länge sen jag såg den här filmen men den handlar i alla fall om en livvakt som ska skydda Whitney Houston. Efter att ha räddat hennes liv ett x antal gånger börjar han inse att han har känslor för henne och måste samtidigt hålla sina känslor kalla eftersom hans uppgift är att vara Whitneys livvakt. Minns inte så mycket av den förutom att den var bra, måste se den snart igen!
 
The Last Song:
Denna har jag också sett tidigare och den handlar om sjuttonåriga "Ronnie" som tillsammans med sin lillebror tillbringar en sommar hos deras pappa efter att föräldrarna skiljt sig. Där träffar hon "Will" som hon ganska fort känner mer än bara vänskap för.
 
Marley & Me:
John Grogan och Jennifer Grogan är nygifta och flyttar till en ny stad. John överraskar en dag Jennifer med att ta med henne till en valpkennel där de väljer en valp som de döper till Marley. Men det de båda inte vet då är att Marley inte är någon vanlig hund.

Kommentarer



Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

Namn - Ålder - Stad
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.